trouwcomponist logo

Nieuwsbrief

Hallo bruidspaar,

Wat hebben wij genoten van de trouwbeurs in het Nederlands Openluchtmuseum op 21 januari en wat vonden wij het leuk om jullie te spreken.
De winnaar van de goedgevulde goodiebag heeft over de uitslag al bericht gehad. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Via deze mail willen wij ons toch nog graag even aan jullie voorstellen en uitleggen hoe wij jullie bruiloft nog specialer en unieker kunnen maken.

Wie zijn wij?

Wij zijn De Trouwcomponist, een getrouwd koppel, Maarten te Paske (MMus, componist) & Marcella van Dijk (weddingplanner en zangeres), dat vanuit passie graag wil helpen met jullie trouwdag. Dit doen wij door unieke muziekstukken te schrijven voor een bijzonder moment op jullie grote dag!
Denk hierbij aan de openingsdans, achtergrondmuziek tijdens het ja-woord of de soundtrack voor jullie trouwfilm. Of nog iets anders wat wij nog niet bedacht hadden!
In onze studio kunnen we vele muziekstijlen componeren en produceren.
We produceren de muziek aan de hand van technieken die in de filmmuziek ook toegepast worden. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld een lied schrijven dat intiem klinkt, maar ook een episch stuk, waar een heel orkest bij komt kijken.
We willen jullie daarom van te voren zo goed mogelijk leren kennen om het muziekstuk voor jullie dag zo perfect mogelijk te maken. We willen jullie liefdesverhaal graag horen en weten van welke muziek jullie houden. 
In onze studio kunnen we de zangpartijen opnemen, maar ook plannen we regelmatig een opnamesessie met een gastmuzikant. Mochten jullie zelf een instrument bespelen of willen zingen dan kunnen jullie ook in de studio komen voor een opnamesessie, voor een extra persoonlijke toevoeging. Ook kunnen we samenwerken met jullie bruiloftsband en voor bladmuziek en arrangementen zorgen. Daarnaast kunnen we jullie trouwfilm voorzien van een eigen soundtrack, helemaal op jullie afgestemd. Hiervoor werken we graag samen met jullie videograaf.

Een herinnering

Niet alleen op de dag zelf is dit een uniek moment voor jullie en jullie dierbaren, het is ook de ultieme herinnering.
Denk aan een fotoboek die jullie na jaren getrouwd te zijn open kunnen slaan. Herinneringen die jullie kunnen zien. Wij maken voor jullie een herinnering die jullie kunnen luisteren en die jullie meteen terugbrengt naar dát moment. Muziek draagt veel emotie en herinnering in zich.

GRATIS weddingplanner!

Indien gewenst kunnen bruidsparen waarvoor wij een uniek muziekstuk maken GRATIS tips, tricks en advies krijgen van een weddingplanner.
Dit wordt gedaan door De Bruiloftsadviseur (Marcella van Dijk). Deze service zit er gratis bij in, als jullie muziek door ons laten componeren.

GRATIS goodies!

Willen jullie een muziekstuk speciaal voor jullie trouwdag of trouwfilm laten componeren? En eventueel advies van een weddingplanner? Mail ons dan terug (reply op deze mail) voor meer informatie!
Als jullie je aanmelden voor een muziekstuk krijgen jullie de goedgevulde goodiebag met onder andere een overlevingspakketje voor jullie trouwdag en een geurkaars van WoodWick helemaal GRATIS!

Willen jullie nu al tips lezen van De Bruiloftsadviseur voor jullie trouwdag? Kijk dan op trouwcomponist.nl/blogs. 

Met muzikale trouwgroetjes,

P.S.: dit is 1 van de 2 mailtjes die jullie gaan ontvangen. Volgende mailtje vertellen we je graag meer over muziek op jullie bruiloft inclusief tips en tricks die jullie niet willen missen!